صفحه 1 : فرهنگ شهروندی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : خبر همدان صفحه 6 : زندگی با کتاب صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : فرهنگ شهروندی

۳۰
شهریور
۱۴۰۵

شماره
۶۲۶۳

امروز: ۳۰ (شهریور) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Monday 2026 (Sep) 21

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: دادستانی همدان در پی جنایات روز جمعه رژیم صهیونی، اعلام کرد: با افرادی که اقدام به انتشار اخبار کذب و سلب امنیت روانی جامعه کنند، بدون ملاحظه و قاطعانه برخورد می‌شود.
به گزارش هگمتانه، دادستانی همدان در اطلاعیه‌ای که روز جمعه صادر شد، شهادت تعدادی از سرداران و دانشمندان هسته ای و شهروندان بی دفاع کشورمان را به مردم مؤمن و متعهد استان تسلیت گفت.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: در جنایت اخیر رژیم سفاک و پلید اسرائیل صهیونیستی، ملت عزیز به حفظ آرامش متذکر می‌شود.
این اطلاعیه می‌افزاید: فرزندان غیور شما در نیروی مسلح به فرموده مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا مدظله العالی پاسخ کوبنده و پشیمان کننده ای به رژیم منحوس اسرائیل خواهند داد.
اطلاعیه دادستانی تأکید کرد: مردم از پذیرش و نشر اخبار جعلی که در فضای مجازی توسط عناصر داخلی و خارجی این رژیم پخش می‌شود، خودداری کرده و اخبار صحیح را از رسانه‌های ملی و معتبر کسب کنند.
در ادامه اطلاعیه آمده است: دادستانی همدان با افرادی که اقدام به انتشار اخبار کذب و سلب امنیت روانی جامعه می‌کنند، بدون ملاحظه و قاطعانه برخورد خواهد شد.
دادستانی همدان در این اطلاعیه هشدار داد: در همین راستا کلیه ضابطان نیز مکلفند نسبت به رصد فضای مجازی و شناسایی و برخورد سریع و قاطع با افراد مخل امنیت روانی اقدام کنند.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی: سوال: کوچک‌ترین عدد زوج؟ 2 جواب به فارسی وارد شود
ديدگاه: